Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Grapini s-a DEZLĂNȚUIT în Parlamentul European: a cerut MĂSURI URGENTE pentru eradicarea grupurilor de criminalitate organizată

grapini maria

Plenul Parlamentului European de la Strasbourg a dezbătut, luni, 13 ianuarie, tema criminalității organizate transfrontaliere și impactul său asupra liberei circulații.

Rapoartele europene recente arată că, în prezent, există 5000 de grupuri de criminalitate, care acționează pe întreg teritoriul Uniunii Europene, cu 50% mai multe față de anul 2013.

Europarlamentarul Maria Grapini a intervenit în plen, solicitând comisarului implicare, în speță propuneri concrete pentru destructurarea acestor rețele criminale, propuneri unitare pentru toate statele membre.

Citește și: Comisia Europeană pregătește o DECIZIE RADICALĂ: aceste produse vor dispărea de pe piață

„E o temă care îi interesează pe toți cetățenii europeni. Ne-ați prezentat o situație care pe mine mă îngrijorează și mă întreb ce soluții avem, pentru că Europolul arată că și corupția a crescut. Așadar, criminalitate economică, prostituție, droguri, trafic de arme și, până la urmă, pierderi de vieți omenești! Nu numai societatea și economia sunt afectate, avem împușcături pe stradă, în magazine, evacuări de baruri și cafenele. Trebuie să găsim soluții! Pe lângă faptul că ați declarat că vreți să faceți o analiză și-o situație, eu cred că trebuie să avem propuneri. Nu sunt de acord să personalizăm, interesul nostru este pentru piața internă, pentru toate statele membre, să avem transmiterea corectă și rapidă a informațiilor pentru a destructura aceste rețele care afectează viața oamenilor!”, a declarat Maria Grapini, în plenul Parlamentului European de la Strasbourg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.