Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Şarapova încasează lovitură după lovitură: Va fi audiată după ce a fost prinsă dopată

hepta
Maria Sarapova

Rusoaica Maria Șarapova va fi audiată în cazul de dopaj cu meldonium, în ciuda deciziei Agenției Mondiale Antidoping (AMA) de a emite noi reguli în privința sportivilor depistați pozitiv la această substanță înaintea datei de 1 martie, a anunțat joi Federația Internațională de Tenis (ITF).

Într-o notă dată publicității miercuri, Agenția Mondială Antidoping a precizat că sportivi testați pozitiv la meldonium înainte de 1 martie ar putea scăpa de sancțiuni, în condițiile în care AMA a fost incapabilă să stabilească timpul necesar corpului uman pentru a elimina orice urmă din această substanță.

"Ca urmare a ultimei notificări din partea AMA, referitoare la procesul privind cazurile care implică meldonium, ITF poate confirma că în cazul Programului antidoping din tenis în care este implicată Maria Șarapova va fi organizată o audiere în concordanță cu recomandările AMA. ITF nu intenționează să mai facă nicio declarație suplimentară până la finalizarea acestui proces, din cauza confidențialității Programului antidoping din tenis", se arată într-un comunicat al Federației internaționale de tenis, anunţă RealitateaTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.