Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Sharapova, DESFIINŢATĂ: 'Această TRIŞOARE nu ar trebui să mai joace tenis'

edition.cnn.com
Maria Sharapova

Sharapova nu a fost niciodată populară printre jucătoarele din circuitul WTA, multe vorbind despre aroganţa "MaShei". Totuşi, cele mai multe dintre adversare s-au cenzurat când a fost vorba de suspendarea fostului număr unu mondial pentru folosirea de substanţe interzise.

Nu este şi cazul lui Eugenie Bouchard, care este într-o ofensivă totală împotriva Mariei Sharapova. Sportiva din Canada nu ratează niciun prilej pentru a o critica pe rusoaică pentru faptul că s-a dopat.

Este o fraudă şi nu cred că trişorilor ar trebui să li se permită să joace acest sport. Este incorect faţă de ceilalţi concurenţi, aceasta este opinia mea. Nu cred că este corect faţă de ceilalţi concurenţi care au respectat regulile”, a declarat Bouchard acum două zile pentru Prime Time Sport.

Citeşte şi: Copii SALVAŢI din gherele unor proxeneţi. Descinderi de AMPLOARE ale mascaţilor

Nu a fost prima oară când sportiva din Canada are o asemenea atitudine. În mai, după victoria din turul doi de la Madrid (7-5, 2-6, 6-4) împotriva rusoaicei, Eugenie declara: "Au fost multe jucătoare care au venit la mine în privat și mi-au urat succes. Am câștigat pentru toate".

În prealabil, la revenirea în circuit după suspendarea de 15 luni pentru dopaj cu meldonium, Bouchard o criticase dur pe Maria, dar trimisese săgeţi şi spre WTA.

"Nu cred că ar trebui să se permită unei trişoare să practice din nou un sport, indiferent care ar fi acesta. Cred că WTA transmite un mesaj greşit copiilor: trişaţi şi veţi fi reprimiţi cu braţele deschise", spunea finalista de la Wimbledon 2014.

Citeşte şi: Procurorii, MĂSURI în dosarul diplomelor de licenţă. Unii profesori REŢINUŢI, alţii, sub CONTROL judiciar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.