Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Zaharova amenință cu represalii: Vreau să vă spun din start, pentru ca toată lumea să știe

vestidinrusia.ro
Maria Zaharova

Jurnaliștii germani vor părăsi teritoriul Rusiei dacă autoritățile germane se vor atinge de jurnaliştii ruși, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, la postul de televiziune "Soloviov Live", potrivit Rador Radio România.

"Vreau să vă spun din start, pentru ca toată lumea să știe, s-a transmis asta deja şi prin canale diplomatice la Berlin, că dacă se vor atinge de corespondenții ruși și își duc planurile până la capăt, jurnaliștii germani vor părăsi Rusia" - a spus Zaharova.

Amintim că, Ministerul de Externe al Rusiei l-a convocat, luni, pe ambasadorul Germaniei la Moscova, Alexander Lambsdorff, căruia i-a fost înaintat un demers, cerându-se clarificări în legătură cu convorbirea unor ofițeri Bundeswehr despre atacurile asupra Podului Crimeii. În plus, după cum a anunţat serviciul diplomatic rus în urma întâlnirii, ambasadorului german i s-a transmis "inadmisibilitatea încercărilor continue ale autorităților germane de a restrânge activitatea jurnaliştilor ruși în Germania și a fost subliniat faptul că astfel de acțiuni nu vor rămâne fără un răspuns dur".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.