Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Zaharova, în acord cu comuniștii de la Chișinău: La inițiativa SUA și a Occidentului guvernanții nu promovează interesele poporului

Ria Novosti
Maria Zaharova

Conducerea Republicii Moldova distruge statul de dragul celor care îi plătesc bani, susține purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova. Aceasta susține că autoritățile de la Chișinău merg împotriva propriului popor, transmite RIA.

„La inițiativa SUA și Occidentului colectiv sunt aduși la guvernare politicienii care promovează interesele patronilor lor, nu interesele poporului, societății și statului”, a declarat ea.

Zaharova susține că guvernarea de la Chișinău promovează o „politică de distrugere a statalității”, și asta pentru că „Occidentul are nevoie de un perimetru de instabilitate” în jurul Rusiei.

„Poporul Moldovei nu le va permite să distrugă țara”, a adăugat ea, precizând că autoritățile de la Chișinău „sunt gata să sacrifice pe oricine de dragul celor care le plătesc bani”.

Aceeași poziție a fost anterior expusă și de opoziția pro-rusă de la Chișinău, formată din Partidul „ȘOR” și alte forțe politice, care a acuzat guvernarea că ar dori să implice R.Moldova într-un război „la ordinul Occidentului”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.