Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Zaharova intră la rupere după vizita lui Zelenski în SUA: Oricât de mult înarmează Occidentul Ucraina, nu vor obţine nimic

Faptul că Occidentul furnizează Ucrainei sprijin militar şi vizita preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski la Washington demonstrează în continuare că "Occidentul în ansamblul său se pregăteşte pentru o confruntare de lungă durată cu Rusia”, a comentat joi Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, citată de CNN, anunță News.ro.

Maria Zaharova a invocat "crimele monstruoase" ale "regimului de la Kiev", adăugând că, indiferent cât de mult ajută Occidentul guvernul ucrainean cu arme, "nu vor obţine nimic".

"Aşa cum a declarat conducerea ţării noastre, sarcinile stabilite în cadrul operaţiunii militare speciale vor fi îndeplinite, ţinând cont de situaţia de pe teren şi de realităţile actuale", a adăugat Zaharova.

Comentariile sale vin după ce preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ţinut un discurs istoric în Congresul american, exprimându-şi recunoştinţa pentru sprijinul american în lupta împotriva agresiunii ruse.

Vizita şi mai ales faptul că Zelenski a obţinut în premieră un sistem de rachete Patriot - o armă antiaeriană mai performantă decât cele aflate în prezent în teren - au deranjat profund autorităţile de la Moscova, comentarii pe un ton vizibil iritat fiind făcute şi de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, precum şi de ambasadorul rus la Washington, Anatoli Antonov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.