Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Zaharova 'lovește' din nou: Spre deosebire de țările occidentale, Rusia nu se amestecă în treburile interne ale altor state, inclusiv Republicii Moldova

Ria Novosti
Maria Zaharova

Rusia nu se amestecă în treburile interne ale altor state, inclusiv Republicii Moldova. Declarația aparține purtătorului de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, conform deschide.md.

Spre deosebire de țările occidentale, Rusia nu se amestecă în treburile interne ale altor state, inclusiv Republicii Moldova”, a spus ea în cadrul unui briefing de presă.

În cadrul aceluiași briefing, Zaharova a încercat să dea lecții autorităților naționale, menționând că „este în interesul Moldovei și a cetățenilor săi să normalizeze relațiile cu Rusia”.

Venim cu apel către conducerea Republicii Moldova să țină cont de întreaga gamă de opinii a locuitorilor țării și să evite acțiunile care conduc la polarizarea politică și destabilizarea artificială a vieții publice”, a spus ea.

Faptul că Rusia se implică în treburile interne a fost demonstrată anterior de jurnaliștii RISE Moldova, care au publicat o investigație potrivit căreia Rusia a întocmit încă în 2021 un plan de a atrage Republica Moldova în sfera sa de influență până în 2030.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.