Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Andronache (PMP): Am votat pentru schimbarea care să dezvolte România

https://www.ziaruldepenet.ro/2020/11/24/marian-andronache-pmp-este-singurul-partid-care-isi-doreste-reducerea-numarului-de-parlamentari/
marian andronache

Vicepreşedintele PMP şi lider judeţean al filialei Suceava a partidului, Marian Andronache, a votat pentru schimbarea care să dezvolte România şi pentru eliminarea pensiilor speciale, potrivit Agerpres.

''Am votat pentru o alternativă, am votat pentru ca Parlamentul şi Guvernul României să pună umărul şi să dezvolte România, să ducem România acolo unde trebuie, în rândul primelor ţări ale Uniunii Europene, ceea ce nu s-a întâmplat până acum. De 30 de ani România stagnează sau s-a dezvoltat foarte, foarte puţin.

Citește și: LOVITURĂ de BAROS pentru reținuții din dosarul achizițiilor medicale al DNA - Cei propuși pentru arestare, TRIMIȘI după GRATII iar firma oprită de la achiziții

Nouă ne trebuie o schimbare şi am votat pentru acea schimbare. Am votat pentru reducerea la 300 a numărului de parlamentari, pentru alegerea primarului în două tururi, pentru eliminarea pensiilor speciale, pentru legea sănătăţii. România trebuie să se schimbe, iar schimbarea poate să înceapă astăzi. 30 de ani eu cred că ne este de ajuns", a declarat liderul judeţean al PMP Suceava la ieşirea de la urne.

Marian Andronache, care candidează pentru un mandat de deputat, şi-a exercitat duminică dreptul de vot la o secţie organizată la Universitatea ''Ştefan cel Mare'' din Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.