Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Copilu, Bogdan Mara şi Marius Bilaşco au revenit la CFR Cluj

Inquam Photos / Manases Sandor
CFR CLuj campioana campionat

Din această săptămână, CFR are din nou la cârmă o mare parte din conducerea cu care a luat campionatul. Marian Copilu, Bogdan Mara şi Marius Bilaşco au revenit oficial la echipa din Gruia, cu care au semnat în această săptămână noile angajamente informează mediafax.

Marian Copilu va ocupa funcţia de preşedinte executiv, în timp ce Bogdan Mara şi Marius Bilaşco îl vor consilia pe acesta. În atribuţiile celor doi intră şi transferurile pe care clujenii le vor face în iarnă, dar şi administrarea centrului de copii şi juniori şi a echipei secunde. Aceştia vor colabora cu Daniel Stanciu, cel care va rămâne pe postul de director sportiv, la CFR. Cei trei au deminisonat în iulie, după discuţii contradictorii cu finanţatorul Nelu Varga. Totul a plecat de la demiterea lui Edi Iordănescu pe care Marian Copilu şi Bogdan Mara l-au recomandat şi care nu au fost de acord cu schimbarea lui.

Este de notorietate faptul că Toni Conceicao a fost numit la CFR de către Iuliu Mureşan şi Răzvan Zamfir şi că oficialii proaspăt reinstalaţi în funcţii nu au fost de acord cu venirea portughezului. Totuşi, antrenorul va rămâne la echipă şi după pauza competiţională de iarnă. Singura condiţie este ca echipa să termine anul pe prima poziţie. Dacă va îndeplini această cerinţă, lui Toni Conceicao i s-ar putea prelungi angajamentul care expiră la vară. CFR este pe primul loc, la două puncte în faţa FCSB-ului. Clujenii au un program dificil în ultima parte a anului. Campioana mai are de disputat, în acest an, partide cu FC Voluntari şi Gaz Metan, pe propriul teren şi cu Dinamo, Viitorul şi FCSB, în deplasare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.