Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Copilu va reveni pe poziția de președinte executiv al echipei CFR Cluj

www.cluju.ro
CFR Cluj

CFR Cluj vrea să refacă echipa de titlu din sezonul trecut. Narcis Răducan a recunoscut că Marian Copilu va reveni pe poziţia de preşedinte executiv, iar lui Iuliu Mureşan i se va propune funcţia de preşedinte onorific, scrie Mediafax.

Situaţia dificilă din campionat şi eliminarea din cupele europene i-au făcut pe conducătorii CFR-ului să regândească strategia în plin sezon. Din precizările lui Narcis Răducan, primul nume care se alătură proiectului este Marian Copilu.

”Da, vine Marian Copilu. M-am întâlnit cu el azi (n.red. - ieri) şi mi-a spus că a ajuns la concluzia că cea mai bună decizie e să se întoarcă. A fost plăcut surprins de atitudinea jucătorilor, ei l-au vrut înapoi. Azi a ajuns la un numitor comun cu patronul şi va fi noul preşedinte executiv. L-am întrebat şi de Iuliu Mureşan şi mi-a zis că i-a propus funcţia de preşedinte onorific”, a declarat Narcis Răducan pentru Digi Sport.

Citește și: Marca: FC Barcelona a făcut o greşeală ce se poate dovedi 'istorică', prin cedarea atacantului Paco Alcacer la Borussia Dortmund

Toni Conceicao va rămâne în continuare antrenorul clujenilor. Marian Copilu merge după principiul stabilităţii, iar schimbarea portughezului nu intră în discuţie.

”Marian a insistat să rămână Conceicao. Deşi mulţi se aşteptau să fie o rocadă a antrenorilor, aşa cum a fost în august, Marian vrea continuitate şi stabilitate”, a încheiat Narcis Răducan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.