Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România: „Comasații PNL și PSD pun pumnul în gura tinerilor prin interzicerea tik-tok”

Facebook
Marian Cucșa

Președintele Partidului Republican din România, Marian Cucșa, se arată contrariat de dorința liderilor PSD și PNL de a încerca să interzică popularul canal #Tik-Tok, considerând că această acțiune are drept scop controlul informației și limitarea expunerii mediatice a partidelor din afara sistemului, în mod special a Alianței AUR, al cărei succes îi deranjează pe cei care au condus România timp de 34 de ani.

Marian Cucșa:

„Atât de frică le este de români, atât de frică le este de AUR, încât vor să închidă Tik-tok-ul în România! Dacă îi lăsăm, ne vor închide apoi pe toți și ne vor da jurnale și emisiuni laudative de una sau două ore, în care vor fi proslăvite realizările aroganților Ciolacu, Ciucă, Grindeanu, Tudose, Rareș Bogdan și ale găștilor lor." susține Marian Cucșa.

Liderul Partidului Republican, membru al Alianței AUR, le cere românilor să se trezească și să oprească aceste încercări flagrante de încălcare a drepturilor și libertăților fundamentale, promițând că AUR nu va îngrădi în niciun fel dreptul la liberă exprimare. „A venit vremea să îi închidem noi pe ei. La VOT!. Noi, cei din Alianța AUR, promitem nu numai că nu închidem Tik-Tok, ci vom promova libertatea totală pe rețelele de socializare. Vrem să aveți libertatea să ne înjurați, să ne măscăriți, să râdeți de noi, să ne trageți de urechi. Numai așa vom rămâne cu picioarele pe pământ!”, concluzionează președintele Marian Cucșa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.