Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România: Forțele răului de la PSD și PNL și-au dat arama pe față, unindu-se împotriva românilor

Radu Pop
Partidul Republican
Marian Cucșa

Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România: Forțele răului de la PSD și PNL și-au dat arama pe față, unindu-se împotriva românilor

Prezent în Statele Unite ale Americii, la Congresul anual al republicanilor americani, Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România, a condamnat în termeni duri decizia partidelor coaliției de guvernare de a comasa alegerile locale cu europarlamentarele și de a decala calendarul alegerilor prezidențiale de anul acesta.

"Forțele răului de la PSD și PNL - spune Marian Cucșa - și-au dat arama pe față, unindu-se împotriva românilor". O alianță care duce cu gândul la fostul FSN, considerat de liderul republican sursa a tuturor relelor și matcă a celor care au distrus România timp de treizeci și patru de ani. Două partide ale sistemului, incapabile să se reformeze și să slujească interesului național, două partide care calcă în picioare Constituția, recomandările Comisiei de la Veneția și însăși voința poporului român.

De aceea, președintele Partidului Republican din România face un apel către români, către "fiecare fermier distrus, fiecare antreprenor care a fost călcat în picioare, fiecare profesor, fiecare elev și fiecare student" să se alăture Alianței AUR, pentru a stopa PSD și PNL să se permanentizeze la guvernare. "Haideți, îndeamnă Cucșa, să luptăm împreună pentru a salva România din ghearele celor care au distrus-o în toți acești ani și au distrus viitorul copiilor noștri!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.