Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România: Prin creșterea exagerată a prețului polițelor RCA, PSD și PNL îngroapă și mai adânc economia

Facebook
Marian Cucșa

Președintele Partidului Republican din România, Marian Cucșa, se arată indignat de modul în care sunt tratați românii de actuala putere. Recentele creșteri ale prețurilor polițelor RCA reprezintă, în opinia liderului republican, o nouă lovitură pe care cetățenii o primesc de la guvernarea PNL-PSD, care „simulează că va găsi soluții la această problemă” și permite asiguratorilor să jongleze cu aceste polițe, să bage legal mâna în buzunarele și așa goale ale românilor, fără ca vreo instituție a statului să le ceară socoteală.

„Autoritatea de Supraveghere Financiară – spune președintele Cucșa – nu face absolut nimic pentru a regla piața și a-i stopa pe cei care, profitând de necazul șoferilor, storc bani de la asiguratori.

Prin această creștere exagerată a prețului polițelor RCA, PSD și PNL îngroapă și mai adânc economia românească. Aceste costuri cauzează creșteri de prețuri ale tuturor produselor și serviciilor”.

Prezentă la protestele desfășurate vineri, 26 ianuarie, în fața sediului ASF, alături de George Simion, de celelalte formațiuni componente ale Alianței pentru Unirea Românilor și de românii nemulțumiți, conducerea Partidului Republican din România propune un set de măsuri care să vină în ajutorul celor care plătesc taxe și impozite.

„Cerem – concluzionează Marian Cucșa – controlul temeinic al pieței asigurărilor RCA și reducerea indemnizațiilor nababilor care conduc Autoritatea de Supraveghere Financiară. Este inadmisibil ca aceștia să primească indemnizații de zeci și sute de mii de euro anual, iar românii, care s-au săturat de și de lui Ciolacu, să își ducă viața de pe o zi pe alta”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.