Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină a fost dat de gol: SECRETUL pe care puțini îl știau / FOTO

Marian Godina

A surprins pe toată lumea prin activitatea lui literară, dar şi prin curajul prin care îşi execută meseria. Marian Godină e mereu plin de surprize. De această dată, fanii săi virtuali au rămas din nou plăcut surprinşi.

Citește și: Biserica Ortodoxă e prinsă într-un nou SCANDAL: Ierarhii vor o biserică la Babele, zonă în care e interzisă ridicarea de construcții

Godină a postat o fotografie în care apare alături de o domnișoară pe care o strânge în brațe, semn că apropierea dintre ei este destul de puternică. "În spate se vede Şcoala de Poliție «Vasile Lascăr» Câmpina", a fost descrierea pusă de polițist postării. În secțiunea de comentarii nu au încetat să curgă mesajele de felicitare pentru cei doi îndrăgostiți, care par că sunt fericiți și că se simt bine împreună.

S-a aflat şi cine este misterioasa iubită a acestuia. Georgiana Dascalu se numeşte iubita lui Godină care nu a confirmat însă că aceasta este iubita lui. ”Mult mai frumoasă ca tine”, a glumit un amic al acestuia. Răspunsul a fost savuros. ”Era grav dacă eram eu mai frumos ca ea”, a spus Godină.

content-image

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.