Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină a încălcat legea: Ce amendă a primit poliţistul vedetă

facebook.com
Marian Godina

Poliţistul vedetă, Marian Godină a încălcat legea. Nu e vorba de veo glumă. Chiar el a recunoscut pe facebook ce a făcut. Marian Godină a povestit pe pagina de Facebook că a depăşit limita de viteză când a fost în Austria şi pentru asta a fost bun de plată. Poliţistul pamfletar a primit acasă amenda, câteva zile mai târziu.

Citește și: BNR a sancționat două bănci! Una este foarte cunoscută! Cu ce au greșit băncile

"Când am fost în Austria, am mers într-o seară pe o autostradă și am simțit un mic bliț. M-am uitat repede la vitezometru și aveam cam 150 km/h. Instinctiv mi-a venit în gând clasica înjurătură economisitoare de cuvinte. Adică nu am zis "offf, la naiba, mergeam cam tare și am luat un radar", ci m-am rezumat la un scurt și autohton "băga-mi-aș...".

Citește și: De necrezut! Instituția publică din România care nu dorește să admită că e publică

Când m-am întors din vacanță, a mai durat câteva zile și am găsit în poștă "vederea" din Viena. Prima foaie era scrisă în germană și am înțeles din ea doar că avusesem 143 km/h. Noroc că avuseseră austriecii grijă să îmi trimită una și în română. Treaba era simplă: în calitate de proprietar al mașinii care fusese depistată cu viteză trebuia să trimit datele celui care a condus la data și ora respectivă. Mai scria ceva, nu mai țin minte exact textul, dar care se putea traduce mai simplu cam așa: frățioru', hai ca să nu ne mai complicăm, nu ne mai trimite tu datele alea și mai bine bagă direct banu' repejor în contul ăsta și puțin ne mai pasă de cine a condus. Haide, bagă banu' acoloșa și uităm tot ce-a fost."

Citește și: Este mult? Cât a costat-o pe revista Closer pozele topless cu Kate Middleton

Am ales varianta asta mai simplă și am transferat 45€ în contul respectiv, oricum eu condusesem. Dar stau să mă gândesc: sancțiunea lor urmărea pedepsirea exactă a celui care a încălcat legea sau îi interesa de fapt banul? Cred că banul, din moment ce nu le-au fost necesare exact datele celui care a condus", a scris Marian Godină pe pagina de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.