Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină, despre bombardierul care striga după luptătorii SAS: Gâște fără pic de minte! Fac pipilică pe ei

stirileprotv.ro
Marian Godina

Polițistul Marian Godină susține că ”bombardierul” de la Constanța, care a ținut să-i provoace pe luptării SAS, este ”o gâscă fără minte”. Godină arată că infratorii de acest tip nu înțeleg că orice ar face ajung tot în cătușe pentru că au nicio șansă în fața polițiștilor de la trupele speciale.

”Spartacus de Constanța, nervosul care striga după mascați că le arată el lor, a fost arestat azi pentru 30 de zile, deci are timp să se calmeze.

Eu stau și mă întreb ce o fi avut băiatul ăla în cap când striga după luptătorii SAS și îi amenința. De fapt cred că știu, bănuia că vor pleca, așa cum lăsaseră impresia inițial, iar el ar fi părut temerar în fața prietenilor, doar că nu a fost așa.

Din experiență pot spune că infractorii grei niciodată nu înjură, nu zbiară și chiar respectă polițiștii și își asumă atunci când sunt prinși.

Cei care se manifestă urât sunt doar gâștele fără pic de minte, căci dacă ar avea un pic de materie cenușie ar realiza că unicul rezultat va fi cel în care ei vor sta pe burtă, încătușați.

Tot din proprie experiență vă pot spune că bombardierii pe care îi vedeți voi pe pagini de socializare făcând pe zmeii, atunci când sunt săltați din pătucul lor cald, de multe ori au prostul obicei să facă pipilică sau, ăia de stau mai prost cu valva, chiar căcuță. Iar din periculoșii de pe tik tok, ajung să te roage să întorci măcar puțin capul atunci când îi pui să își schimbe scutecele după ce fac pocinogul, pentru că le e rușine să le vezi puțulica și căcuța de la cur.”, scrie Marian Godină.

Bărbatul a fost reținut 30 de zile

Bărbatul din Constanţa care a ameninţat luptătorii SAS aflaţi în misiune a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, anunță news.ro.

”La data de 11 martie a.c., Judecătoria Constanţa a dispus luarea măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile, faţă de un bărbat, de 32 de ani, sub aspectul săvârşirii a 4 infracţiuni de ultraj şi a infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a transmis, sâmbătă, IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

În 7 martie, în jurul orei 19.30, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, bărbatul ar fi adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, de natură să creeze o stare de temere şi tulburând, astfel, ordinea şi liniştea publică, persoanelor vătămate, respectiv 4 poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.