Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină s-a APRINS- A găsit o URARE AGRAMATĂ în clipul dedicat Centenarului: 'La mulți ani România'

Facebook, Marian Godina
Urare 1 Decembrie, Godina

"La mulți ani România" - a fost urarea din clipul dedicat Centenarului. Lipsa virgulei dintre ani și România l-a făcut pe polițistul Marian Godină să explodeze la adresa celor care au realizat clipul, comparându-i cu o cofetăreasă agramată.

"Am comandat odată un tort pentru cineva și când m-am dus să-l ridic, am observat, scrisă cu ceva glazură, urarea "La mulți ani Daniel".

M-am enervat instantaneu, fiind o fire cu mult mai critică decât ar trebui și mai ales că dădusem o grămadă de bani pe tort. Cu toate astea, pentru a nu o jigni pe doamna cofetar, i-am spus că cine a făcut tortul a uitat să pună virgula. Mi-a zis că ea l-a făcut, apoi s-a uitat la el și, după vreo zece secunde de nedumerire, a zis că rezolvă imediat. S-a dus în spatele cofetăriei, s-a întors bucuroasă cu o bomboană, s-a uitat mândră spre mine și a "montat" virgula pe tort. Mi-a zis să nu cumva să cred că nu știe să scrie, se întâmplase doar să uite. I-am zis că nu cred că nu știe să scrie, sunt chiar convins de asta. Apoi am luat bomboana dintre "mulți" și "ani" și am pus-o înainte de "Daniel". Am luat tortul și am plecat fără să-i mai zic nimic doamnei. Mă gândeam apoi în mașină că am fost cam rău cu ea că i-am zis că sunt convins că nu știe să scrie. Îmi venea să mă întorc și să-i spun că-mi pare rău. Săraca doamnă, ce mare lucru că nu a pus o virgulă? Pentru a-mi trece mila și a nu mă întoarce, m-am gândit apoi că plătisem o sumă destul de mare pentru un serviciu, respectiv să-mi facă un tort pentru ziua cuiva pe nume Daniel și să scrie urarea pe tort. Pentru asta nu trebuia să știe să scrie, ar fi putut învăța urarea ca pe un desen și să știe că între "La mulți ani" și sărbătorit se pune acolo o bombonică. Trebuia doar să-și facă bine treaba pentru care o plătisem.

Acum, văzând clipul realizat de Guvernul României, clip din care e captura de mai jos, mi s-a făcut iarăși milă că m-am luat de tanti de la cofetărie. Săraca...", a scris Marian Godină.

Citește și: Viorica Dăncilă a făcut SPECTACOL - REPLICĂ RĂZBOINICĂ la discursul lui Klaus Iohannis .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.