Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Munteanu lansează un scenariu TULBURĂTOR: mișcarea secretă a PSD

marian munteanu

Liderul Partidului Alianța Noastră, Marian Munteanu, lansează un scenariu tulburător, după ultimele mișcări de pe scena politică. Partidul România Unită, condus de Bogdan Diaconu, a început o campanie de racolare extrem de surprinzătoare, care a tulburat puțin apele pe scena politică.

Citește și: INTERVIU - Rareș Bogdan a EXPLODAT: Un bou! Un dobitoc! Ipoteză neașteptată pentru alegeri

Citește și: În plin scandal anti-SUA, șeful PRU surprinde: Avem nevoie de SUA, dar Basarabia e România!

Partidul Alianța Noastră și Partidul România Unită se bat cam pe același tip de electorat, adică electoratul naționalist. Tocmai de aceea l-am întrebat pe Marian Munteanu cum afectează aceste mișcări ale PRU șansele ca Alianța Noastră să intre în Parlament.

”Din ce am auzit, totul este o mișcare a PSD. Toți cei care se duc acolo sunt oameni ai PSD, începând cu Palada și terminând cu parlamentarii care se duc în acel partid. PSD este o componentă a vechiului sistem politic, iar dacă domnul Diaconu și partidul său își doresc să fie doar o rotiță a acestui vechi sistem, atunci asta este. Partidul Alianța Noastră tocmai acest lucru propune oamenilor, un partid nou, fără legături cu vechiul sistem politic.

Pe noi nu ne afectează mișcările acestea, dar sper ca electoratul să înțeleagă rapid că aceasta este o mișcare a PSD. Ei vor să accesez și un alt tip de electorat, la care nu au acces și să mai bage niște oameni în Parlament. Asta e tot, nu au alt obiectiv”, a declarat Marian Munteanu, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.