Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Munteanu reacţionează după declaraţiile lui Iohannis: 'I-a pus la punct pe unii'

nasul.tv
klaus iohannis

Marian Munteanu a avut prima reacţie după ce preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat faţă de desemnarea acestuia de către PNL pentru candidatura la Primăria Capitalei.

Fostul lider al Pieţii Universităţii din 1990 a dat un răspuns clar în privinţa susţinerii din partea lui Klaus Iohannis în lupta pentru Bucureşti.

Citeşte şi: SCANDAL monstru din cauza Patriarhului Daniel: Se cere retragerea titlului de Doctor Honoris Causa

"Ca cineva să se distanţeze a fi trebuit să fi fost apropiat", a spus Marian Munteanu, întrebat cum comentează faptul cã preşedintele Klaus Iohannis s-a distanţat cumva de candidatura sa, transmiţând vineri că nu a avut nicio implicare în desemnarea lui drept candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, că nu l-a susţinut şi nu l-a promovat. Marian Munteanu a adăugat că nu a discutat niciodată cu preşedintele pe această temă şi că nu crede că este implicat, în general, în deciziile PNL. "Nu cred că domnul preşedinte este apropiat de vreun partid anume...Sigur că provine din rândul partidului, dar dânsul, în calitate de reprezentant al tuturor românilor şi în conformitate cu Constituţia, este un factor de mediere şi de echilibru", a mai spus candidatul PNL pentru mediafax.

Citeşte şi: De meserie, candidat: Vrea din nou la Primăria Sectorului 1 cu un slogan de acum 20 de ani

El a comentat că reacţia Preşedinţiei era un mod de a-i pune la punct pe cei care au speculat că s-ar afla în saptele deciziei PNL: "Cred că dânsul nu s-a distanţat de candidatura mea, ci cred că i-a pus la punct pe unii, cu calmul şi cu reţinerea dânsului, pe care le cunoaştem, că nu a avut vreo intervenţie în evenutala mea numire sau nenumire" Marian Munteanu a mai spus că singura discuţie a avut loc acum două luni, cu consilierul prezidenţial Constantin Dudu Ionescu, în contextul discuţiilor cu societatea civilă, fără nicio legătură cu candidatura. "Nu am avut în viaţa mea o discuţie pe aceasta temă (cu preşedintele-nr.). Nu, nu pe această temă, am avut o discuţie acum vreo două luni, cu societatea civilă, cu domnul Dudu Ionescu".

Citeşte şi: Dezvăluiri şocante despre Marian Munteanu: Mioara Roman spune tot

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.