Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Neacșu, la DNA pentru a-l susține pe Liviu Dragnea: Nu este niciun fel de presiune

marian neacsu

Mai mulţi membri ai PSD, printre care şi secretarul general Marian Neacşu, au venit luni dimineaţă în faţa sediului DNA pentru a-şi arăta susţinerea faţă de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, chemat la audieri de procurori, Neacşu afirmând că demersul lor nu este o formă de presiune, informează agerpres.ro

Neacşu a declarat că i se pare "corect" ca în momentul în care un coleg de partid trece printr-un "moment greu" să fie sprijinit şi să i se transmită astfel un mesaj de susţinere. 

"Nu mi se pare că este în impas (Liviu Dragnea, n.r.), dar mi se pare corect ca în momentul în care un bun coleg de-al nostru - şi nu este vorba de orice coleg, ci de preşedintele partidului - trece printr-un moment greu, pentru că o chemare la o instituţie a statului de factura asta nu este un moment uşor pentru nimeni, mi s-a părut normal să venim să-i acordăm mesaj de susţinere", a spus Neacşu. 

În opinia, Liviu Dragnea nu ar avea motive de îngrijorare să se întâlnească cu procurorii DNA, menţionând totodată că liderul PSD nu are cunoştinţă despre acţiunea de susţinere a sa. 

"Mi-e greu să mă pronunţ, eu aş spera că nu are motive de îngrijorare. (...) Nu ştiu ce calitate are, probabil că şi domnia sa va afla în ce calitate este chemat aici. (...) Ne-am întâlnit ieri la manifestarea tineretului social-democrat şi acolo am decis ca astăzi să fim prezenţi alături de preşedintele nostru", a precizat Neacşu. 

Întrebat despre cum crede că acţiunea membrilor PSD va fi privită în exteriorul ţării, Marian Neacşu a răspuns că manifestarea nu poate fi catalogată ca o formă de presiune. 

"Care este problema la Comisia Europeană, la Bruxelles? Faptul că noi am venit să susţinem preşedintele nostru, care în momentul acesta va veni să se prezinte în faţa unui organ de cercetare, nu văd nimic anormal în lucrul asta. Nu e niciun fel de presiune, noi vom avea o manifestare cât se poate de liniştită şi de paşnică", a explicat Neacşu. 

La DNA au mai venit vicepremierul Paul Stănescu, deputaţii Claudiu Manda şi Andreea Cosma. 

Potrivit unor surse judiciare, liderul PSD a fost citat în dosarul privind compania Tel Drum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.