Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan a EXPLODAT, după ce a auzit că va fi anchetat de ANI: Aștept să vină DNA, Parchetul și FBI

Romania Libera
oprisan marian

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a declarat referitor la informațiile că averea sa ar fi investigată de Agenția Națională de Integritate (ANI), că așteaptă cu mare plăcere verificări și din partea DNA, DIICOT, Parchet și chiar din partea FBI-ului.

Citește și: Președintele Partidului Socialiștilor Europeni anunță ÎNGHEȚAREA relațiilor cu PSD: AMENINȚĂ cu excluderea din PES

"Nu răspund acestor inepții celor răi, proști și incompetenți de la PNL. Răspund doar cetățenilor județului Vrancea și ai României. Aștept cu mare plăcere și ANI și DNA, DIICOT, ANAF, Parchetul General și Poliția Română sau chiar FBI, dacă nu avem încredere în instituțiile statului, să investigheze informațiile mincinoase ale unora care au făcut temperatură din lipsa subiectelor de scandal", a declarat, pentru MEDIAFAX, Marian Oprișan.

Reacția președintelui Consiliului Județean Vrancea vine în contextul în care, în spațiul public, au apărut informații potrivit cărora inspectorii Agenției Naționale de Integritate verifică averea lui Marian Oprișan după ce în presă au apărut dezvăluiri despre mașina de 150.000 de euro pe care acesta susține că a primit-o cadou de la mama sa.

Într-un punct de vedere remis la solicitarea MEDIAFAX, Agenția Națională de Integritate (ANI) precizează că nu poate furniza informații pe această temă.

"Instituţia nu poate furniza date și informații cu privire la cauzele aflate pe rolul Agenţiei, respectând astfel principiile după care se desfăşoară activitatea de evaluare, “legalitatea, confidenţialitatea, imparţialitatea, independenţa operaţională, celeritatea, buna administrare, dreptul la apărare, precum şi prezumţia dobândirii licite a averii. Având în vedere că lucrările aflate pe rolul Agenției Naționale de Integritate, în cazul în care acestea există, nu sunt informații publice, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative, inspectorul de integritate va comunica stadiul evaluării, precum și soluția dispusă, în mod exclusiv, persoanei evaluate, precum și petentului", se arată în răspunsul remis de ANI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.