Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan a LUAT FOC la intrarea în CEx: ' E vot secret la Congres. Ce e aia, recomandare? Înțelegeți un singur lucru'

oprisan-ziuanews.ro

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a anunțat, vineri, că organizația pe care o conduce o susține pe Viorica Dăncilă la conducerea formațiunii social democrate.

"Eu susțin Partidul Social Democrat. E vot secret la Congres. Ce e aia, recomandare? Înțelegeți un singur lucru: noi, organizația Vrancea, o susținem pe Viorica Dămcilă la funcția de președinte PSD", a declarat Marian Oprișan, conform Mediafax.

Citește și: Se conturează TABERELE în PSD - O organizație anunţă că o SUSȚINE DESCHIS pe Viorica Dăncilă la șefia PSD

Congresul extraordinar al PSD are loc sâmbătă, la Sala Palatului, începând cu ora 11.00. Social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al formațiunii.

Pentru funcția de președinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae și Cătălin Stoichiță. Potrivit surselor MEDIAFAX, Viorica Dăncilă îi mai are contracandidați pe Ecaterina Andronescu și Răzvan Ilie Rotaru.

Candidații pentru poziția de președinte executiv al partidului sunt Daniel Suciu, Daniel Florea, Eugen Teodorovici. Și Sorin Bota s-ar fi înscris pentru a deveni numărul doi în partid, au explicat surse din PSD.

În competiția pentru funcția de secretar general al PSD s-au înscris Marius Dunca, Codrin Ștefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe și Rodica Nassar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.