Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan, document EXPLOZIV: cum ar fi încercat Victor Ponta să-l bage la pușcărie

oprisan w.jpg

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, prezintă o serie de documente prin care arată că fostul premier Victor Ponta a cerut Secretariatului General al Guvernului pe care îl conducea să facă apel și să susțină solicitarea DNA prin care solicitau închisoare cu executare pentru Marian Oprișan.

CONSULTAȚI AICI DOCUMENTUL FĂCUT PUBLIC DE MARIAN OPRIȘAN

”Ieri am făcut o afirmație și azi am pus la dispoziția tuturor dovada că prim-ministrul Victor Ponta a vrut să mă bage în pușcărie

L-am întrebat pe Victor Ponta și cu o falsă pritenie mi-a spus că nu el este de vină, acțiunea a fost făcută de subordonații din Guvern, fără știința sa.

Am întrebat secretarul general al Guvernului și mi-a spus că Victor Ponta, prim-ministru al României, a dat ordinul acesta”, a spus Marian Oprișan.

Oprișan explică că dacă Victor Ponta nu l-ar fi atacat public și nu ar fi atacat colegii din PSD, nu ar fi făcut acest gest de a face publice documentele.

„După ședința BPN, am declarat că fostul prim-ministru Victor Ponta a vrut să mă bage in pușcărie. Vă rog să consultați Apelul formulat abuziv în dosarul 271/231/2010 de către Secretariatul General al Guvernului, instituție care nu era parte în dosarul dintre mine și DNA și care, chiar și fără a avea această calitate, cere instanței de judecată să admită apelul DNA și să desființeze sentința penală nr. 140/06.05.2015 pronunțată de Judecătoria Cluj-Napoca în Dosarul nr. 271/231/2010 prin care eram achitat! Da! Victor Ponta a vrut să mă bage în puşcărie, iar apelul introdus în cauză în 2015 de către Guvernul condus de Victor Ponta este dovada cea mai clară a celor afirmate de mine! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, anunţă Oprişan într-un comunicat care însoţeşte documentul citat.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.