Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan îi dă curaj lui Șerban Nicolae să candideze la prezidențiale: Este un bărbat matur, puternic

Inquam Photos / George Calin
Marian Oprisan Cex psd

Marian Oprișan a declarat joi, la finalul CEx al PSD, că Șerban Nicolae este un „bărbat puternic”, referindu-se la o posibilă candidatură a acestuia pentru alegerile prezidențiale. El a precizat că PSD este un „organism viu, care reacționează”, privind alegerea datei Congresului pe 29 iunie.

Citește și: Liderul USR, declarație care naște controverse: Aș vota o lege pentru căsătoria între persoane de același sex

„Am stabilit agenda pentru Congresul din 29 iulie, am stabilit grupul de lucru pentru programul politic și componența, a stabilit grupul de lucru pentru modificarea statutului și grupul de lucru care se va ocupa de organizarea Congresului. Am stabilit agenda, începând cu Conferințele Județene Extraordinare, care vor desemna delegațiile pentru Congres și terminăm cu data de 29 iunie când avem Congres Extraordinar”, a declarat vicepreședintele PSD.

Întrebat dacă au fost membri social-democrați care s-au opus datei Congresului, Marian Oprișan a răspuns: „PSD este un organism viu, care reacționează de fiecare dată. Evident că unii au avut părerea că nu trebuia făcut Congres în 29, îl voiau la toamnă, îl voiau altă dată, dar majoritatea colegilor a decis, în această situație”.

„Eu cred că Șerban (Nicolae - n.r.) este un lider al PSD care are experiența necesară, e matur, e un bărbat puternic și nu este singurul, probabil mai mulți vor intra în cursă”, a declarat Marian Oprișan.

Senatorul PSD Șerban Nicolae și-a anunțat, în ședința Comitetului Executiv de joi, dorința de a candida la alegerile prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.