Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan, șeful CJ Vrancea, a EXPLODAT: PNL a paralizat sistemul medical din judeţ, refuzând să pune în funcționare aparatele PCR

marian oprisan

Atac dur lansate de preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan. Acesta acuză că PNL ar fi paralizat sistemul medical din judeţ "din cauza încăpăţânării de a nu pune în funcţiune aparatul de testare Real Time PCR".Aparatul la care face referire oprișan a fost achiziţionat în urmă cu trei luni din banii Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea.

"Din cauza încăpăţânării de a nu pune în funcţiune aparatul de testare COVID-19, Real Time PCR, cumpărat de acum trei luni din bugetul Consiliul Judeţean Vrancea, s-a ajuns la paralizarea sistemului medical din judeţ. Au toată puterea, instituţiile sanitare sunt în mâna PNL, dar se pare că doar campania electorală este singurul ţel care îi interesează", se arată într-un comunicat al PSD Vrancea, semnat de Marian Oprişan, conform Agerpres

Citește și: MOBILIZARE de forțe la casa Duduienilor - Jandarmeria montează garduri pentru a BLOCA accesul

Potrivit liderului PSD, deşi numărul cazurilor este în continuă creştere, liberalii sunt "înnebuniţi să crească imaginea partidului deşi campania electorală nu a început încă".

"Numărul cazurilor creşte de la o zi la alta, în timp ce conducerea incompetentă a Spitalului Judeţean şi gloata de manichiuriste, prieteni şi rubedenii de la DSP Vrancea umblă ca disperaţii, încălcând legea, înnebuniţi să crească în imagine partidul PNL, deşi, din punct de vedere legal, campania electorală încă nu a început. Este de neconceput cât de departe merge inconştienţa celor care au grijă de sănătatea noastră", a afirmat Oprişan.

El susţine că judeţul Vrancea se confruntă în prezent cu o "criză majoră", din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19, iar la nivel naţional "situaţia a scăpat de sub control".

"Judeţul Vrancea, din nefericire, se confruntă cu o criză majoră generată de numărul mare de cazuri de coronavirus. De la începutul pandemiei de COVID-19 şi până în acest moment au fost confirmate 1.895 de cazuri, iar în ultimele 24 de ore s-au mai adăugat alte 36 de îmbolnăviri. Astfel bilanţul cazurilor raportate rămâne la un nivel foarte ridicat, urmare a incompetenţei PNL care continuă să îşi bată joc de sănătatea vrâncenilor. (...) Astăzi s-au înregistrat 1.345 de cazuri noi şi 45 de decese în ţara noastră! Situaţia a scăpat de sub control, iar această haită de lupi flămânzi ce ne conduce gestionează catastrofal această pandemie şi riscă viaţa românilor. Nu-şi asumă nicio responsabilitate, ba mai mult dau vina pe populaţie pentru incoerenţa măsurilor luate de ei", a declarat Oprişan.

Preşedintele PNL Vrancea i-a îndemnat pe cetăţeni să nu se lase folosiţi de cei care promit o "Românie normală" şi cărora "le pasă doar de căpătarea puterii, din ambiţii pur personale".

"Puteţi să vă închipuiţi că există asemenea politruci, care, în aceste momente critice, când zilnic dispar dintre noi fiinţe dragi, se gândesc numai la interesele lor politice? Puteţi realiza că nu îi interesează câtuşi de puţin ce se întâmplă în România şi implicit în Vrancea şi le pasă doar de căpătarea puterii, din ambiţii pur personale? Stimaţi cetăţeni, nu vă lăsaţi folosiţi de unii care vă promit "România normală", dar tot ce au arătat până acum demonstrează contrariul", a afirmat Oprişan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.