Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Petrache avertizează că liberalii au trecut de linia roșie: Faptul că PNL nu mai are lider nu ne împiedică să respectăm regulile bunului simț

pericol

Fost lider PNL Ilfov, Marian Petrache le atrage atenția liberalilor că nu trebuie să demoleze democrația din partid doar pentru că formațiunea nu mai are un lider național care să se bucure de recunoaștere în partid.

Susținător al lui Florin Cîțu la șefia PNL, Petrache reclamă faptul că Ludovic Orban nu mai este acel lider național de care are PNL-ul nevoie.

„Ma doare ceea ce se întâmpla in PNL. Azi, din păcate, PNL-ul nu are un lider național recunoscut de marea majoritate a membrilor săi, așa cum a avut mai mereu. Ultimul fiind chiar actualul președinte al României Klaus Iohannis”, spune fostul lider liberal pe pagina sa de Facebook.

El precizează că liberalii trebuie, chiar și în aceste condiții, să respecte democrația internă.

„Asta nu ne împiedica sa respectam regulile, democrația interna, dar mai ales regulile bunului simt. Primul semn al atașamentului nostru pentru democrație, este tocmai respectarea democrației interne de partid. Cuvântul, dreptul la opinie, dreptul de a alege și de a fi ales, votul liber exprimat, participarea la dezbateri, dar și respectarea regulilor interne de noi stabilite și asumate, sunt doar câțiva din stalpii construcției politice numite Partidul Național Liberal. Va fi bine!”, a mai scris Petrache.

Mesajul său vine după ce săptămâna trecută alegerile din PNL Timișoara au fost marcate de violențe și acuzații de furt al alegerilor prin împiedicarea unor membri de partid cu drept de vot de a lua parte la scrutin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.