Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Petrache, despre cazul Andrei Chiliman: Nu putem să-l dăm afară de la primărie

petrache: e fisura in usl

Secretarul general PNL, Marian Petrache, a declarat, făcând referire la cazul lui Andrei Chiliman, că poate fi dat afară din partid, dar nu și de la primărie, pentru că a fost ales de cetățenii sectorului 1.

”Trăim astăzi niște momente speciale, deosebite. Clasa politică nu este în perioada ei cea mai bună.  Suntem in situația de a face o schimbare radicală și atunci sunt două linii de acțiune. După părerea mea, trebuie să spijinim DNA să aibă libertatea să facă toate anchetele acolo unde exista suspiciuni de corupție și judecătorul să dea verdictul, și a doua linie de acțiune: au trecut 25 de ani și se pare că această clasă poitică a eșuat.  Fenomenul corupției e aproape generalizat.

Aș vrea să fim tratați pe ceea ce facem, nu putem să apăsăm pe un buton să schimbăm tot ce s-a făcut. Cine greșește, plătește pentru toate faptele sale. Pe Chiliman nu l-am pus noi primar, l-au ales cetățenii din sectorul 1. În cel mai fericit caz, eu, partid pot să-l dau afară din partid. Pot eu să-l dau afară din primărie?

Am spus că partidul nu apără pe nimeni și în afară de funcțiile pe care putem să facem să nu le mai aibă acești membri, putem să nu îi mai punem candidați. Altceva ce putem face?”, a declarat Petrache la B1.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis cercetarea primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman sub control judiciar pentru 60 de zile. Procurorii DNA pot contesta decizia instanței.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.