Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie dă atacul la George Maior: 'Construiește partide politice, caută candidați pentru președinția României'

WSJ
George Maior

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, că ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, construiește partide politice și caută candidați pentru președinția României.

"Domnul Maior, în loc să se ocupe de ce ar trebui să se ocupe acolo, și nu se ocupă deloc ca ambasador, construiește partide politice, caută candidați pentru președinția României!" a declarat, miercuri, Marian Vanghelie, la DCnews Live.

CITEȘTE ȘI: Ce SUPLIMENTE sunt recomandate unei femei la 20, 30, 40, 50 și peste 60 de ani

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, cu o zi înainte, că George Maior este implicat în proiectul politic- partidul lui Victor Ponta.

"Maior e mai nociv. E cel care a conceput și participă la un proiect politic acolo. Proiectul politic al lui Ponta. Bineînțeles că este implicat. El era implicat în toate partidele, inclusiv în PSD, cât era la SRI. Coldea nu putea să facă nicio acțiune cât de mica fără aprobarea lui Maior. Așa funcționează Serviciul. Acolo nu există ca prim-adjunctul să facă o mișcare fără să fie aprobată de șeful SRI. Toate acțiunile au avut aprobarea lui Maior, unele au fost inițiativele lui", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Ulterior, Victor Ponta i-a replicat lui Dragnea, spunând că acesta se ducea la George Maior și "îl ruga să îi angajeze tânără iubită la SRI" sau "se milogea" să îi aranjeze o vizită la Washington pentru a se poza cu oficiali americani.

CITEȘTE ȘI: Durerile de cap din timpul nopţii, extrem de periculoase: Care e cauza acestora .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.