Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie NU înțelege supărarea lui Kovesi: 'Să aibă încredere în justiție. Ne vedem peste 5 ani'

marian vanghelie

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a declarat, pentru DCNews, că nu înțelege supărarea Laura Codruța Kovesi.

„Arestarea mea, a tuturor oamenilor politici sau de afaceri, dosarele penale inventate împotriva primilor miniștri, miniștri și membri ai Parlamentului, să nu uităm și de cei din administrația locală, toate acestea au fost în concordanță cu statul de drept promovat de către doamna Kovesi. Ca atare, după atâția mii de oameni arestați în mod democratic, exact cum spun doamna Kovesi și dl Lazăr, statul de drept funcționează și ca atare a prins-o în culpă și pe doamna respectivă.

Fostul şef al Colegiului SRI vrea proteste de stradă: 'Eu propun să ne strângem în jurul casei lui Kovesi şi a doamnei Tarcea'

De ce să nu susținem acest stat care funcționează așa de bine, așa cum au spus toți apărătorii statului de drept? Cât despre argumentele folosite, doamna Kovesi protestează tocmai împotriva a ceea ce se întâmpla sub mandatul său de procuror șef al DNA. În realitate, Olguța Vasilescu a avut mai multă demnitate decât marile femei ale anticorupției. Eu spun doar atât: ”Să aibă încredere în justiție”. Să ne vedem peste 5 ani, când judecătorii o vor achita, dacă este nevinovată. Până atunci, doamna Kovesi este nevinovată, conform principiilor statului de drept pe care ea însăși l-a apărat, arestând mii de oameni.” a declarat Marian Vanghelie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.