Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie s-a dezlănțuit după desecretizarea protocolului SRI - PG. Kovesi, comparată cu Ana Pauker

vanghelie

Fostul primar Marian Vanghelie s-a prezentat astăzi la sediul Tribunalului București, unde are loc un nou termen în dosarul său. Acesta a spus în fața jurnaliștilor, referindu-se la protocolul dintre SRI și Parchetul General, că semnatarii acestuia trebuie să răspundă. Mai mult, fostul primar a comparat-o pe Laura Codruța Kovesi cu Ana Pauker.

„Eu cred că în România și statul ăla de drept trebuie ca acești oameni să răspundă. (...) 90% din oameni sunt șantajați să facă denunțuri și numai pe asta s-au bazat. Oamenii trebuie să o ia către Parchet și să dea cu subsemnatul și să spună cum și-au permis să încalce Constituția României. Dacă vă uitați bine și după ce a apărut protocolul, avem o doamnă simpatică, e similară Anei Pauker. Nu face altceva decât spune cu putere și nici nu este haioasă, spune că este ceva legal și că lucrurile au fost normale și că ceea ce a făcut ea este în regulă. Eu cred că avea de gând să facă mult mai multe”, a spus Marian Vanghelie, care a salutat demersul agenției Mediafax SA.

Amintim că MEDIAFAX SA a transmis Procurorului General o sesizare în legătură cu posibile infracţiuni comise prin semnarea şi punerea în aplicare a Protocolului SRI- Parchetul ÎCCJ, cu următoarele suspiciuni: uzurparea funcţiei, abuz în serviciu, compromiterea intereselor justiţiei, delapidare, deturnare de fonduri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.