Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie s-a dezlănțuit în direct: 'Ponta a făcut parte din statul paralel. Maior are legături cu Rusia. Kovesi este o trădătoare de ţară'

marian vanghelie

Prezent în direct la Relitatea TV fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a făcut acuzații incendiare la adresa lui Victor Ponta și a laurei Codruța Kovesi. Ela acuzat-o pe Kovesi de trădare iar pe Ponta că a făcut parte din statul paralel.

Citește și: Sondaj CURS: Se conturează un duel clar în turul II al alegerilor prezidenţiale

"Ponta a făcut parte din statul paralel. Ponta avea o listă cu arestări. Maior are legături cu Rusia, iar Băsescu nu mai ţinea nimic în mână în ultimii 2 ani. Coldea dirija tot. SRI transmitea sentinţele în plic. SRI a montat calculaoare la Înalta Curte. Sentinţele veneau în plicuri galbene. Înclusiv oamenii lor au început să se sperie", a spus Vanghelie, care a adăugat că Laura Codruţa Kovesi este o trădătoare de ţară:

"Doamna Kovesi este o trădătoare de ţară, mă bucur că i-au dat control judiciar. Kovesi e vinovată a ştiut. Eu nu cred că Dragnea putea să ghidoneze un asemenea mecanism. N-avea capacitate. Chiar mulţi procurori serioşi nu sunt de acord cu ce se întâmplă", a declarat Marian Vanghelie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.