Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mariana Rarinca, mişcare de ultim moment în instanţă/ UPDATE

mariana rarinca

Curtea de Apel București va judeca azi solicitarea DNA (admisă deja de principiu) de rejudecare a Cazului Rarinca. Judecătorii vor trebui să cântărească bine probele administrate de ambele părți si să dea o decizie. Mariana Rarinca a făcut însă un demes de ultim moment, care ar putea da peste cap calculele.

Vezi şi: Șanse mari pentru DNA să o doboare pe Mariana Rarinca

Mariana Rarinca cere recuzarea celor doi judecători, despre care spune că ar avea un interes să dea o anumită decizie. De altfel, Mariana Rarinca a făcut şi plângere la CSM împotriva celor doi magistraţi.

Avocatul Marianei Rarinca susţine că judecătorii nu au fost aleşi aleatoriu, iar judecătoarea Ana Maria Trancă ar fi interesantă de o anumită soluţie pentru că ea a judecat termenul de preschimbare. Celălalt judecător este Dorel Gheorghe Matei, care este şi şeful completului de judecată.

Livia Staciu spune că recuzarea nu se susţine pentru că nu există temeiuri reale. Şi procurorul cere respingerea celor două solicitări de recuzare ca inadmisibile.

UPDATE: Instanţa a decis că solicitările de recuzare sunt admisibile şi a suspendat procesul până la ora 10, pentru un verdict pe aceste cereri.

Vezi și: EXCLUSIV ONLINE - Motivarea instanței în Cazul Rarinca: De ce e nevinovată

Mariana Rarinca, femeia acuzată de DNA că a șantajat-o pe șefa Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, a fost achitată pe 21 mai de judecătorii de la Curtea de Apel București, decizia fiind definitivă. Curtea de Apel a admis apelul femeii, după ce aceasta fusese condamnată în decembrie 2014 de Tribunalul București la trei ani închisoare cu suspendare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.