Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maricel Popa (PSD Iaşi), după pierderea conducerii CJ, doreşte ca proiectele din campanie să se materializeze

stiripesurse.ro
Maricel Popa

Social-democratul Maricel Popa, care a pierdut funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi în favoarea ministrului liberal Costel Alexe, afirmă că îşi doreşte ca proiectele prezentate de candidaţi în campania electorală să se materializeze, astfel încât să ducă la dezvoltarea judeţului, potrivit Agerpres.

"Indiferent de candidatul pe care l-aţi votat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, indiferent de preferinţele politice manifestate, vreau să vă mulţumesc pentru faptul că aţi fructificat dreptul constituţional de a alege şi v-aţi implicat astfel în viaţa şi parcursul de dezvoltare a comunităţii din care faceţi parte. Îmi doresc ca în următorii patru ani proiectele bune prezentate în faţa dumneavoastră de noi, candidaţii, să se materializeze, deoarece numitorul comun al nostru trebuie să vizeze dezvoltarea judeţului Iaşi", a scris într-o postare pe pagina sa de socializare preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, după pierderea alegerilor pentru un nou mandat la conducerea CJ.

Citește și: Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’

El subliniază că şeful administraţiei judeţene trebuie să fie în armonie cu reprezentanţii celorlalte partide şi să lucreze pentru binele celor care au ales să îi reprezinte.

"Dincolo de culoarea politică, preşedintele unui consiliu judeţean trebuie să fie în armonie cu toţi reprezentanţii celorlalte partide şi trebuie să lucreze pentru binele oamenilor de la care a cerut votul şi care l-au ales să-i reprezinte. Sper ca următorul mandat să vă aibă în centru, iar proiectele să fie gândite ca răspuns la nevoile dumneavoastră", mai scrie Maricel Popa.

Potrivit rezultatelor parţiale comunicate de Autoritatea Electorală Permanentă, funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi a fost câştigată de ministrul Mediului Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, liderul PNL Iaşi, cu 37,97% din voturi, în timp ce actualul preşedinte CJ, social-democratul Maricel Popa, a obţinut 28,72%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.