Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marile puteri au două luni la dispoziţie pentru a repara iresponsabilitatea SUA: Lumea întreagă roagă Teheranul să respecte acurdul nuclear

Strategic Culture Foundation
razboi nuclear distrugere

Un diplomat german de rang înalt s-a deplasat în Iran,pentru a convinge Administraţia de la Teheran să respecte Acordul nuclear internaţional contestat de Statele Unite, informează agenţia Associated Press, potrivit mediafax.

Jens Ploetner, director pentru Afaceri Politice în cadrul Ministerului german de Externe, va avea discuţii cu Abbas Araghchi, adjunct al ministrului iranian de Externe, despre Acordul nuclear semnat în 2015, la Viena, de Iran cu marile puteri internaţionale.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețurile

Potrivit agenţiei iraniene IRNA, Abbas Arghchi le-a cerut ţărilor europene să continue să respecte angajamentele asumate în cadrul Acordului atomic.

În urmă cu câteva săptămâni, Administraţia de la Teheran a anunţat că Germania, Franţa, Marea Britanie, China şi Rusia au la dispoziţie două luni pentru a dezvolta un plan de protejare a Iranului de sancţiunile impuse de Statele Unite.

Citește și: Ordin pe țară! Mișcarea făcută de Liviu Dragnea

Preşedintele Donald Trump a decis retragerea SUA din Acordul atomic semnat de marile puteri cu Iranul. Marea Britanie, Germania, Franţa, China şi Rusia menţin Acordul nuclear cu Iranul. Din cauza sancţiunilor americane, Iranul a avertizat că ar putea renunţa la unele condiţii ale Acordului nuclear, cerând sprijinul Uniunii Europene pentru menţinerea Tratatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.