Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marine Le Pen propune federalizarea Ucrainei

marine le pen

Marine Le Pen, liderul formatiunii franceze de extrema-dreeapta Frontul National, pledeaza pentru negocieri cu Rusia în sensul federalizarii Ucrainei, acuzând Statele Unite ca vor sa declanseze un razboi în Europa, potrivit site-ului postului francez RTL.

"Eu as fi initiat negocieri diplomatice cu Rusia pentru federalizarea Ucrainei chiar înaintea referendumului privind statutul Crimeei", a declarat Marine Le Pen, criticând planul de pace prezentat de cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si de presedintele Frantei, François Hollande.
"François Hollande si Angela Merkel asculta de presedintele Statelor Unite, Barack Obama. Se comporta precum valeti ai americanilor. Dar americanii vor sa lanseze un razboi în Europa", a adaugat Marine Le Pen, potrivit Mediafax.
"În momentul de fata, Guvernul Ucrainei este cel care bombardeaza civili. Aceasta situatie ar trebui sa îi scandalizeze pe sustinatorii drepturilor omului. Nu cred în ipoteza privind prezenta armatei ruse în estul Ucrainei. Suntem în plin razboi si nimeni nu spune adevarul", a subliniat Marine Le Pen.
"Vladimir Putin trebuie sa ne fie partener. De câtiva ani, exista o forma de razboi rece în relatia cu Rusia. Acest lucru este stupid din punct de vedere economic, dar si din punct de vedere geopolitic, pentru ca facilitam apropierea Rusiei de China", a încheiat Marine Le Pen.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.