Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj: 'Cei de la Borac Banja Luka au jucători tehnici, trebuie să fim atenţi'

mario camora

Căpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, luni seara, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Borac Banja Luka din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, nu va fi unul uşor, precizând că el şi colegii săi trebuie să fie atenţi pentru că adversarii au jucători tehnici, potrivit agerpres.ro.

"Suntem pregătiţi, am făcut un cantonament reuşit şi aşteptăm cu nerăbdare acest prim meci. Este un meci important pe care vrem să-l câştigăm. Să nu creadă lumea că va fi un meci uşor. Au jucători tehnici, jucători buni, aşa că trebuie să fim atenţi. Gândul nostru este să facem ce ştim noi şi să câştigăm. Acum, după schimbarea regulii golului din deplasare, ne gândim tot la fel, adică să câştigăm fără să primim gol. Până la urmă important e să câştigăm pentru că golul din deplasare nu mai face diferenţa ca înainte", a afirmat Camora.

"Trebuie să fim realişti, e greu să ajungem în grupele Ligii Campionilor. Dar nu se ştie niciodată. Important e să o luăm pas cu pas. Trebuie să ne gândim la Liga Campionilor pentru că atunci când gândeşti mic, mic eşti şi la final", a adăugat căpitanul campioanei României.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, marţi, de la ora 20:00, pe teren propriu, formaţia bosniacă Borac Banja Luka, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.