Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mario Camora nu va pleca de la CFR

mario camora

Gigi Becali a minţit în privinţa faptului că ar fi fost contactat de impresarul lui Mario Camora. Agentul fotbalistului a spus că nu a vorbit niciodată cu patronul FCSB-ului şi afirmă că portughezul nu va pleca de la CFR, având şanse mari să semneze prelungirea contractului, scrie Mediafax.

Totul a venit ca urmare a ultimelor declaraţii ale lui Becali, care a menţionat, în urmă cu câteva zile, că ar fi fost contactat de impresarul lui Camora, în vederea trecerii acestuia la vicecampioana României. Omul de afaceri ar fi refuzat, deoarecere ”ne luptăm cu ei la titlu şi nu e ok. În situaţia asta e puţin interpretabil. Am zis că nu mă interesează”. Acum, Sergio Guedes, impresarul lui Mario Camora a infirmat vorbele lui Becali şi spune că este foarte probabil să fi fost contactat de un alt impresar, care cunoaşte prevederile contractuale ale fotbalistului.

”Ce pot spune despre această problemă este că eu sunt agentul lui Camora şi că nu am vorbit niciodată cu domnul Becali. Poate că un alt agent care ştie că lui îi expiră înţelegerea în această vară a încercat să facă această afacere şi l-a oferit Stelei pe Camora.

Citește și: Australian Open debutează luni dimineață. Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu intră în concurs în prima zi

Dar vă asigur eu că nici eu, nici jucătorul nu avem cunoştinţă despre aşa ceva. Camora este căpitanul CFR-ului, iubeşte acest club, suporterii şi negociem pentru a semna prelungirea. Am discutat cu CFR şi, chiar dacă nu avem un răspuns de la ei, nu vom negocia cu nimeni pentru că jucătorul doreşte să se retragă de la CFR, club care i-a dat totul”, a declarat agentul pentru Gsp.ro.

Camora este jucătorul celor de la CFR Cluj din 2011, când ardelenii l-au transferat de la gruparea portugheză Naval De Maio. Două titluri de campion al României, o Cupă şi o Supercupă a cucerit fundaşul stânga alături de echipa din Gruia.

22 de partide a bifat Camora în acest sezon pentru CFR Cluj, în toate competiţiile, reuşind şapte pase decisive. Acesta a intrat în ultimele şase luni de contract cu echipa de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.