Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Bodea, candidat USR-PLUS la şefia CJ Iaşi: 'Alegerile ţinute în pandemie favorizează PSD, pentru că au votanţii cei mai disciplinaţi'

marius bodea

Deputatul Marius Bodea, candidat USR-PLUS la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, susţine că dacă guvernul va insista să facă alegeri în plină pandemie, PSD va primi un mare cadou, pentru că votanţii social-democraţi sunt cei mai disciplinaţi, indiferent de condiţii, anunță news.ro.

Marius Bodea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că alegerile locale ţinute într-o perioadă dificilă din punct de vedere sanitar favorizează în primul rând PSD.

Citește și: Replică dură din partea USR PLUS, despre anunțul lui Ludovic Orban : ‘PNL prezintă sondaje măsluite’ .

“Majoritatea celor care susţin organizarea de alegeri în plină pandemie sunt votanţi PSD, în timp ce votanţii PNL, USR-PLUS şi PMP vor amânarea alagerilor până la rezolvarea crizei sanitare. Dacă guvernul va insista ca în plină pandemie să organizeze alegeri, atunci PNL va face un mare cadou PSD, pentru că oamenii interesaţi mai degrabă de sănătatea lor nu se vor prezenta la vot. Votanţii PSD sunt dedicaţi dintotdeauna votării şi merg indiferent că sunt furtuni sau fulgere. Va fi de fapt un rezultat care nu corespunde realităţii şi intenţiei de vot“, a precizat deputatul Marius Bodea.

El consideră că PSD va avea un rezultat peste cel actual din sondaje, dacă prezenţa la urne va fi sub 25 la sută.

“Cred că guvernul PNL nu-şi doreşte să aducă PSD la un scor care să-I facă să ajungă primul partid. Ar fi o eroare politică“, a afirmat deputatul Marius Bodea.

Citește și: Cristoiu: ‘Este clar că se țintește scaunul dlui Cercel. Deja a apărut un concurent și trebuie neapărat să plece’

La rândul său, şeful USR Iaşi, deputatul Cosette Chichirău a precizat că aşa cum se văd acum lucrurile, campaniile electorale viitoare vor fi mult restricţionate, ea adăugând că se pune întrebarea dacă procesul electoral va mai fi echitabil şi corect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.