Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Bodea iese la atac după SCANDALUL aglomeraţiei de pe Aeroportul Otopeni: Domnule Grindeanu, dacă vreunul dintre călători se infectează, cine va răspunde?

digi24.ro
Marius Bodea USR

Deputatul USR Marius Bodea acuză lipsa de organizare pe aeroportul Otopeni, unde călătorii care intră în ţară stau blocaţi pe holuri, el întrebându-l pe ministrul Transporturilor cine va răspunde pentru zădărnicirea bolilor dacă vreo persoană se infectează, anunță news.ro.

”Domnule Sorin Grindeanu, vă plac aceste imagini? Sunteţi mândru de bătaia de joc la adresa acestor călători? Şi dacă vreunul dintre ei se infectează, cine va răspunde pentru zădărnicirea combaterii bolilor? Când organizarea e proastă, oameni nevinovaţi au de suferit. Când nepriceperea e mare, oamenii de bună credinţă află că respectarea regulilor nu îi scapă de bătaia de joc a reprezentanţilor statului român. Şi asta încă de la intrarea în ţară”, scrie deputatul USR, Marius Bodea.

El precizează că într-o perioadă în care Europa se pregăteşte pentru valul cinci al pandemiei de coronavirus, la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, călătorii ”sunt blocaţi, unul într-altul, pe holuri”.

”Deşi sunt vaccinaţi sau au test PCR negativ, cozile sunt uriaşe şi toată lumea e obosită de obstacolele inutile care li se pun. Toate înjurăturile le încasează medicii de la DSP, deşi aceştia nu au nici o vină. Ei doar execută măsuri luate din pix printr-un birou guvernamental şi sunt victime, la rândul lor, a proastei organizări de la aeroport. Un aeroport pe care, când îi convine, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu uită că îl are în administrare. În schimb, nu a uitat să populeze cât mai rapid Consiliului de Admnisitraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti cu pesedişti”, mai afirmă senatorul Bodea.

Totodată, parlamentarul USR îi aminteşte ministrului Grindeanu că e uşor să te lauzi cu kilometrii de autostradă construiţi de alţii, dar că ”e mai greu să construieşti tu ceva”.

Consultantul turistic Răzvan Pascu a postat, vineri, pe Facebook imagini din terminalul Sosiri al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, unde sute de persoane se înghesuie, la intrarea în ţară pentru a realiza formalităţile impuse de pandemia de COVID-19. Acesta critică dur autorităţile pentru că iau măsuri din birou, fără a le trece prin filtrul raţiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.