Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Bodea îl acuză de ipocrizie pe Mihai Chirica pentru că a refuzat retragerea tilului de cetățean de onoare al Iașului lui Ion Iliescu

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Deputatul PNL, Marius Bodea, a dat o declarație de presă în care îl atacă dur pe primarul Mihai Chirica, pe care il consideră ipocrit și demagog, acuzâdu-l că a respins propunerea de a retrage  titlul de cetățean de onoare al Iașiului acordat lui Ion Iliescu în 2000.

”Astăzi, într-un nou discurs demagogic și ipocrit, primarul Mihai Chirica ”s-a dezlănțuit” împotriva celor care au confiscat revoluția din 1989...

Este un discurs demagogic și ipocrit pentru că primarul Iașului este produsul politic al PSD, legatarul testamentar al Partidului Comunist Român. Totodată, primarul Iașului a refuzat propunerea venită din partea consilierului PNL Răzvan Timofciuc în iunie 2017 de a retrage  titlul de cetățean de onoare al Iașiului acordat lui Ion Iliescu în 2000.

Astăzi, în timp ce domnul Chirica vorbește despre Ion Iliescu ca fiind ”inculpat cu aceeaşi faptă penală ca şi Ceauşescu”, proiectul de hotărâre inițiat de colegii mei din CL pentru retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Ion Iliescu este păstrat în sertar de către domnul Mihai Chirica. O nouă dovadă de ipocrizie a primarului!

Ieșenii trebuie să știe că aceste discursuri virulente ale primarului Chirica au rolul de a ascunde lipsa sa de performanță administativă!” se arată în declarația de presă emisă de Marius Bodea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.