Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Budăi, despre noua lege a pensiilor: Am înaintat coaliţiei trei variante de discuţii. Exclus să ducă la scăderi, noutatea va fi rezolvarea inechităţilor

gov.ro
Marius Budăi

Ministrul Muncii, Marius Budăi a declarat în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News, despre noua lege a pensiilor, că a lucrat cu cei din minister şi de la Casa de Pensii şi a înaintat coaliţiei trei variante de discuţii, iar până la finalul sesiunii parlamentare vor avea un draft. El a precizat că este exclus ca noua lege să ducă la scăderea pensiilor şi a precizat că elementele de noutate vor viza în primul rând rezolvarea inechităţilor, anunță news.ro

Ministrul Muncii a precizat, despre noua lege a pensiilor, că ”deja prin colaborarea cu colegii din Casa de Pensii şi din Ministerul Muncii a înaintat coaliţiei trei variante de discuţii.

”Vom avea o discuţie şi în coaliţie şi voi înainta către Banca Mondială studiul de impact pentru ca apoi să continuăm discuţiile cu Comisia Europeană”, a precizat ministrul, arătând că până la finalul sesiunii parlamentare, în vară, vor avea un draft dar nu ştie dacă va trece în sesiunea asta, pentru că este jalon în cererea de plată numărul 3.

Marius Budăi exclude scăderea pensiilor

Despre o scădere a pensiilor, prin noua lege, ministrul a răspuns: Exclus!

Budăi a arătat că ce va aduce nou legea pensiilor va fi ”în primul şi în primul rând rezolvarea inechităţilor, după care anumite perioade contributive care au fost cu sporuri nepermanente”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.