Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Budăi intervine în apărarea lui Marcel Boloș: 'Tema moţiunii simple, grija faţă de pacienţi, nu este tratată serios de iniţiatori'

Inquam Photos / George Calin
marius budai

Deputatul PSD Marius Budăi a declarat, luni, că USR şi Forţa Dreptei nu au tratat serios tema moţiunii simple pe care au iniţiat-o împotriva ministrului de Finanţe, şi anume grija faţă de pacienţi.

"Haideţi să credem cumva că această moţiune este despre grija faţă de pacienţi. Ar trebui să fie o temă serioasă, din păcate nu este tratată serios în această moţiune sau poate cei care o tratează ar fi trebuit ca atunci când erau la guvernare să trateze pacienţii cât mai serios. Cred că ar trebui să le aducem aminte celor care au redactat această moţiune cum îi tratau pe pacienţi în pandemie", a spus Budăi în plenul Camerei Deputaţilor la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Finanţelor.

El a afirmat că ar trebui să le fie adresate câteva întrebări iniţiatorilor moţiunii simple împotriva lui Marcel Boloş.

"Oare s-au întrebat colegii noştri câte tratamente pentru pacienţii oncologici s-ar fi putut plăti din acel miliard de euro aruncat efectiv pe fereastră pentru vaccinuri expirate? Nu cred că s-au întrebat. S-au întrebat colegii noştri oare câte servicii medicale am fi putut avea pentru mame, pentru copii? Nu cred că s-au întrebat, că altfel nu ar fi scris această moţiune şi acest dublu standard pe care îl arată o dată când sunt la guvernare şi o dată când sunt în Opoziţie. Cred că orice aţi spune, dragi colegi, orice aţi face, adevărata dumneavoastră neputinţă s-a văzut atunci când aţi fost împreună la guvernare", a susţinut Budăi.

Deputaţii USR şi Forţa Dreptei au depus lunea trecută în plenul Camerei Deputaţilor o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor intitulată "Ministrul Boloş - inventatorul şi păzitorul taxei pe boală trebuie să plece".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.