Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin scandal al telefoanelor date noaptea, Marius Budăi le transmite un mesaj femeilor de 8 martie: 'Fie-vă sufletul un veșnic răsărit de soare!'

Guvernul Romaniei
Marius Budai

Ministrul Muncii, Marius Budăi, le transmite un sincer „la mulți ani tuturor doamnelor si domnișoarelor”, cu ocazia zilei de 8 martie. Mesajul ministrului apare în contextul acuzațiilor că s-ar fi îmbătat și ar fi sunat colege din PSD cu propuneri indecente. Budăi s-ar fi îmbătat la mai multe reuniuni de partid și a început să-și sune colegele din PSD cu propuneri indecente, totul în plină noapte.

„La mulți ani, tuturor doamnelor si domnișoarelor!”, a spus Marius Budăi. „Fie-vă sufletul un veșnic răsărit de soare, scăldat în cântec și mireasmă de flori. Cu aleasă considerație, Ministru Marius Budăi”, a spus oficialul, pe pagina sa de Facebook.

Marius Budăi, pe făraș?

În interiorul coaliției de guvernare se fac calcule pentru rotativa din luna mai, atunci când Nicolae Ciucă îi va lăsa locul lui Marcel Ciolacu, în fruntea Guvernului. În ceea ce îi privește pe cei de la PSD, Marcel Ciolacu pregătește mai multe mutări. Conform surselor noastre, actualul ministru al Muncii, Marius Budăi, ar putea fi schimbat din funcție pe fondul scandalurilor în care este implicat.

Moțiune împotriva ministrului

Marius Budăi a fost marți sub „focul” adversarilor săi politici în Parlament, însă moțiunea simplă ”Marius Budăi - Ministrul salvării pensiilor speciale”, inițiată de USR și Forța dreptei a fost respinsă în Parlament. Moțiunea împotriva ministrului a fost respinsă cu: 86 de voturi, 177 împotrivă și 4 abțineri. De remarcat că moțiunea a obținut 30 de voturi în plus față de numărul semnatari.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.