Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Budăi, IRONIC după ce Raluca Turcan s-a lăudat cu majorarea alocaţiilor şi pensiilor: Dar în Programul de Guvernare al PNL nu scrie aşa ceva!

protv.ro
marius budai

Deputatul PSD Marius Budăi a afirmat că Raluca Turcan se laudă cu mărirea cu 20% a alocaţiilor şi cu 6% a pensiilor, însă în programul de guvernare al PNL nu scrie niciăieri acest lucru. Social-democratul i-a transmis ministrului interimar al Muncii că liberalii nu au respectat legile în vigoare şi anume cea care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii şi creşterea cu 40% a punctului de pensie.

„Încă ministru (interimar) al Muncii, Raluca Turcan se laudă cu o mărire de 20% a alocaţiilor şi de 6% a pensiilor! Dar în Programul de Guvernare al PNL nu scrie aşa ceva! Păi cine să vă mai creadă, doamna Turcan, când dvs. nu aţi respectat nici măcar legile existente, care prevăd dublarea alocaţiilor şi creşterea cu 40% a punctului de pensie!? Nu aţi respectat nici măcar propriile ordonanţe, care prevedeau dublarea, în tranşe, a alocaţiilor copiilor! Aşadar, nu aţi respectat nici măcar ordonanţele date de dumneavoastră, nu aţi prevăzut creşteri în Programul de Guvernare, dar vă aşteptaţi să vă credem noi pe cuvânt şi să vă votăm!? Mai ales că ne-a spus Florin Cîţu, clar, că ce a spus în campania electorală nu a mai fost valabil când a ajuns la Guvern! PSD nu votează mincinoşi şi incapabili!”, a scris Marius Budăi, luni pe Facebook.

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, care este propusă să continue pe acest portofoliu şi în Executivul condus de Nicolae Ciucă a transmis, luni, un mesaj celor de la PSD să se mai gândească în privinţa votului de învestitură de miercuri, ea arătând că măsurile propuse de socia-democraţi au fost introduse în programul de guvernare, şi anume creşterea alocaţiilor cu 20% de la 1 ianuarie şi indexarea pensiilor cu minimum 6%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.