Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Budăi: Singura garanţie certă că nu va veni austeritate - Viorica Dăncilă preşedinte

Inquam Photos / Octav Ganea
Marius Budai

Ministrul demis al Muncii, Marius Budăi, a zis în discursul ţinut la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale, că "singura garanţie certă că nu va veni austeritate, că nu se va lua ceea ce s-a dat este în următoarele trei cuvinte: Viorica Dăncilă preşedinte", potrivit news.ro.

Marius Budăi, prezentat la lansarea candidatului PSD pentru alegerile prezidenţiale drept "omul care, alături de Viorica Dăncilă, a avut grijă ca pensiile şi salariile să crească", a spus, în discursul său, că nu îl crede pe preşedintele Klaus Iohannis atunci când afirmă că nu vor fi tăiate salariile din sectorul bugetar şi pensiile.

"Ca ministru al Muncii ar trebui să mă bucur, dar nu pot, pentru că nu-l cred. Cum să-l credem sau când să-l credem: atunci când spunea că nu sunt bani de salarii şi de pensii sau acum, când spune că nu le va tăia? (...) Nu pot avea încredere în actualul preşedinte şi cred că nici dvs, nici românii. Încearcă să ne spună că nu va tăia pensii şi salarii, dar nu ne spune dacă va mai aplica legea salarizării. (...) Ca ministru al Muncii mi-aş fi dorit să aud de la preşedintele României că se dezice de toate măsurile de austeritate promovate de cei care au făcut moţiunea de cenzură, dar nu a făcut aşa. Austeritatea este numele lor, austeritatea este tot ce ştiu ei să facă", a spus ministrul Muncii.

Marius Budăi susţine că "singura garanţie certă că nu va veni austeritate, că nu se va lua ceea ce s-a dat este în următoarele trei cuvinte: Viorica Dăncilă preşedinte".

Vezi si: SURSE Paul Stănescu a luat foc la Vila Lac: 'Darius Vâlcov a vrut să-l pună pe Mihai Fifor primul pe listă la parlamentare' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.