Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Croitoru de la FC Botoşani: Nu avem niciun complex în faţa Craiovei

fcbotosani.ro
Marius Croitoru

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Marius Croitoru, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu are niciun complex în faţa Universităţii Craiova şi că va aborda partida la victorie, chiar dacă va juca în deplasare, potrivit Agerpres.

"Avem un moral bun, ultimele 15 partide spun foarte multe despre forma noastră. De la începutul campionatului am făcut 19 puncte. Noi în tur am reuşit să depăşim perioada grea, când am avut o formă mult mai slabă decât avem acum. Avem obiectivul nostru clar, nu ne poate abate nimeni de la drumul nostru. Dar pot apărea şi piedici, mi-ar fi plăcut să fie Botoşani calificată în play-off cu cinci etape înainte, dar nu suntem în aceeaşi situaţie ca anul trecut când ne trebuiau patru victorii. Mergem la Craiova cu gândul clar de a câştiga. Nu mergem acolo să ne închidem, avem nevoie de cele trei puncte. Nu avem niciun complex faţă de ei, mergem să luăm cele trei puncte. Nu avem de ce să avem teamă de ei, nu au fost cu nimic mai presus decât noi", a declarat Croitoru.

Tehnicianul s-a arătat deranjat de greşelile mari de arbitraj la meciurile din Liga I şi a afirmat că îşi doreşte cât mai rapid implementarea sistemului video.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

"Eu îmi doresc la fiecare meci un arbitraj echidistant. Arbitrii trebui să înţeleagă că sunt puşi acolo doar să împartă dreptate şi nimic altceva. Arbitrajul românesc trece printr-un moment nefavorabil, pentru că sunt greşeli meci de meci, greşeli mari, care influenţează rezultatul final. Dacă ar fi greşeli la jumătatea terenului nu ar fi nimic, pentru că nu e nimeni nebun să se ia de ei, dar când sunt decizii importante care influenţează rezultatul normal că te deranjează, nu ai cum să fii impasibil la ceea ce fac ei. Avem şi noi trăirile noastre, muncim zi de zi, nu pot să înţeleg cum un arbitru aflat la 2 metri ia o decizie neconformă cu ceea ce se întâmplă pe teren. De asta ne dorim să fie implementat sistemul video, pentru că atunci indiferent de decizie, poate fi îndreptată acea greşeală", a mai spus Croitoru.

Jucătorul Mihai Roman consideră că echipa sa s-ar putea mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în partida cu Universitatea Craiova, având în vedere că joacă în deplasare: "Trebuie să trecem de meciul cu FCSB, fiecare a dat tot ce a putut. Trebuie să mergem la Craiova şi să facem puncte, pentru că avem nevoie să ne consolidăm locul în clasament. Nu este neapărat o revanşă, noi vrem să câştigăm fiecare meci şi atâta tot. Având în vedere că jucăm la Craiova, o echipă care se luptă pentru titlu, cu siguranţă este bun şi un punct. Acum suntem într-o poziţie foarte bună, ar fi păcat să nu prindem un loc de play-off".

Partida Universitatea Craiova - FC Botoşani, din cadrul etapei a 26-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 14:30, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.