Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Dunca: România, în moarte clinică. Opriți insolvența țării!

www.ziuaconstanta.ro
Marius Dunca

Senatorul PSD Marius Dunca condamnă faptul că orgoliile politice de dreapta sunt mai puternice decât criza sanitară și economică în care se află țara noastră.

”Într-o Românie care înregistrează zilnic peste 15000 de noi cazuri COVID și în care este nevoie de excavatoare în cimitire pentru a săpa gropi din cauza numărului mare de decese, asistăm la un blocaj politic între PNL și USR-PLUS. Orgoliile politice primează chiar și în ziua în care statisticile au arătat că România are cel mai mare număr de morți COVID la milionul de locuitori.  Țara noastră se află pe locul I în lume la decese cauzate de coronavirus.

Pe lângă criza sanitară, România se află și în pragul insolvenței. Declinul este major. Vorbim de o datorie publică care a depășit 50% din PIB, de o rată a inflației de 6,3%, de moneda națională care se prăbușește. Prețurile la gaz și electricitate au explodat, fiind și de 5 ori mai mari decât cele de la începutul anului. Enel oferă energie electrică și cu 965 lei/MWh, iar Engie oferă gaze și cu 560 lei/MWh. De ce în România prețurile au crescut până și cu 500%, iar în Europa doar cu 7-14%? Fiindcă celelalte țări au guverne care lucrează în interesul cetățenilor și nu pentru clientela politica.

Consultările de astăzi dintre Florin Cîțu și Dacian Cioloș nu au mai avut loc. Așa cum ne-a obișnuit, în situațiile de criză, Klaus Iohannis uită să fie președintele României și să medieze criza politică. Din păcate, cetățenii sunt adevărații pierzători în urma acestui blocaj politic. România se află în moarte clinică. Opriți insolvența țării noastre până nu va fi prea târziu!” a declarat Marius Dunca, președintele PSD Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.