Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Lăcătuș, ATAC DUR la adresa lui Gigi Becali: 'Să-și vadă de echipa lui'

www.prosport.ro
gigi becali marius lacatus

Mesajul lui Marius Lăcătuș către Gigi Becali: ”Să-și vadă de echipa lui!”. Reacția noului director tehnic al CSA Steaua a venit după ce latifundiarul din Pipera a vorbit despre noua echipă a Armatei.

Considerat ”vârful de lance” al noului proiect finanțat de CSA Steaua, înființarea unei echipe de fotbal, care va activa, la debut, în Liga a IV-a, Marius Lăcătuș a început să fie atacat.

”Fiara” nu s-a lăsat însă mai prejos și a răbufnit la adresa contestatarilor, cei mai mulți venind din tabăra echipei finanțate de Gigi Becali.

Citește și: Dezvăluiri INCREDIBILE ale unui martor în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova

„S-au trezit mulți să se întrebe de ce avem 300.000 de euro buget. Se victimiezează toți pe la televizor. Să tacă, pentru că cei care se plâng au mai mult. Să stea liniștiți, sunt bani din club, nu de la Armată”, a declarat Marius Lăcătuș, citat de gsp.ro.

Fostul mare fotbalist al Stelei a continuat: ”Mă bucur când spun că vor să ne opreasca din drumul spre Liga 1, înseamnă că le-am stârnit interesul. Dar să se preocupe de problemele reale, că au 50 de spectatori la meci.

În ceea ce privește perioadele în care a lucrat cu Gigbi Becali la FC Steaua, Marius Lăcătuș a precizat: ”De la Becali nu am furat. Am contribuit și eu alături de jucători și staff la o calificare în grupele Ligii Campionilor și cred că în clubul dumnealui au intrat bani frumoși”.

”Fiara” a conchis : ”Mă doare și pe mine și pe familia mea când spune că dimineața mă spălam și îmi intrau 100 de euro pe zi. Nimic mai fals, am muncit onest și am dus echipa în Ligă, iar el a câștigat bani. Să-și vadă de echipa lui”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.