Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Manole prezintă o emisiune la postul ACASĂ

Credit Photo: Alexandru Ștefan Făsui
marius manole

Emisiunea "Întrebarea mesei rotunde" va fi prezentată de Marius Manole, de sâmbătă, la ora 8.00, la postul ACASĂ. Programul a fost timp de şase sezoane pe VOYO. Sezonul 7 vine cu o serie de invitaţi din zona culturală, iar primul care va păşi în platou va fi actorul şi directorul artistic al Teatrului Naţional din Bucureşti, Marius Bodochi, potrivit news.ro

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conţinut extins publicului larg.

În fiecare zi, de luni până vineri, telespectatorii pot urmări Ştirile ACASĂ Actualităţi şi Ştirile ACASĂ Magazin. În weekend, sunt difuzate sâmbăta, de la 08:00, Bazarul de ACASĂ, iar duminica, de la aceeaşi oră, Ştii de ACASĂ - două emisiuni care aduc segmente culturale şi educative.

"Suntem la al şaptelea sezon, dintre care pe şase le-am prezentat. Nu mă vedeam făcând atâtea ediţii sau cu atât mai mult realizând un show la televiziune. Asta e o realizare mare, mi se pare foarte tare şi este o provocare deoarece eu sunt om de teatru. Vorbim despre o emisiune care este şi culturală, adică ne şi amuzăm, dar şi discutăm cu oameni de cultură, actori foarte mulţi. Ne vedem sâmbătă, de la ora 08:00.... şi să vă spun ce provocare am avut noi... să fim concentraţi şi să vorbim doar ce se poate da la televizor! Dar nu e problemă, ne vedem şi pe VOYO! Sperăm ca al şaptelea sezon să fie cu baftă!", a spus Marius Manole.

Producţia poate fi urmărită şi pe VOYO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.