Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Niculae: Dinamo a jucat foarte bine, dar ultimele şase minute şi prelungirile au fost un dezastru la care nu mă aşteptam

ProSport
Marius Niculae

Fostul atacant Marius Niculae a declarat, duminică seară, că Dinamo a jucat foarte bine în derbiul cu FCSB, exceptând însă ultimele şase minute şi cele de prelungire, care au fost un "dezastru" la care nu se aştepta.

"Nu mă aşteptam la un joc atât de bun al lui Dinamo. De mult timp nu am mai văzut un joc atât de bun până la un anumit punct. Ultimele şase minute şi prelungirile au fost un dezastru la care nu mă aşteptam. După primul gol, cred că a intervenit o frică, e inexplicabil. Acest egal nu ne ajută cu nimic, ne aşteptam la o victorie. Sper că Dinamo va reuşi să intre în play-off, primele 84 de minute îmi dau speranţe pentru meciul cu Astra", a declarat Niculae, la Arena Naţională.

Şi fostul jucător dinamovist Dănuţ Lupu este dezamăgit de rezultat: Sunt dezamăgit, dar asta este mergem înainte. Vom câştiga la Astra. Poate în ultimele zece minute s-a simţit presiunea meciului şi faptul că nu avem jucători cu prea mare experienţă, s-au retras puţin în repriza adoua  deşi după gesturile lui Miriuţă, nu cred că le-a spus asta. În teren decid mai mult jucătorii. Torje a făcut un joc foarte bun, deşi se vede că nu e 100 la sută. Păcat că am avut 2-0 şi ne-am retras în repriza a doua. După declaraţiile şi investiţiile de la Steaua, pentru ei e un eşec acest rezultat, au fost conduşi cu 2-0 de o echipă mai puţin valoroasă decât ei".

Formaţia Dinamo a remizat cu FCSB, duminică seară, pe Arena Naţională, scor 2-2, în derbiul etapei a XXV-a a Ligii I, în care a fost egalată după ce a condus cu 2-0.

Au marcat Pesic '20 şi Torje '57 pentru Dinamo, respectiv Man '84 şi Teixeira '90+3 pentru FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.